2010. január 28., csütörtök

nandor tanczos


éppen nick-nél üldögéltünk, mikor a hírekben egy titokzatos alakot mutattak hátulról, találjuk ki, ki az, kapunk még 5 percet. a következő blokkban (a reklámok mennyisége elképesztő, 3x a 10 perces hírek alatt) megfordították a figurát, és kiderült, hogy egy ex-zöld politikus raszta hajának hült, legalábbis rövidre nyesett változatát láthatjuk a széles mosoly fölött. utána archív felvételek, raszta a parlamentben, öltönyben. én már ezen szakadtam. ezek után ráadtuk a hangot, és kiderült, hogy a csávó magyar származású, tánczos nándor. padlófogás. haha. baszki.
megnéztem a wikipedián, '56-os szülők gyereke, NZ-n nőtt fel, 98-05-ben parlamenti képviselő, a zöld párt delegáltja. green peace, green fields, megatöbbi. szóval aktívan próbálta legalizálni a napelemeket és minden egyébb zöld technológiát. környezetvédőként gördeszkával járt dolgozni a parlamentbe. most 20 év után hajat nyesett, és visszavonult egy lakókocsiba elmélkedni.


utálom ezt a kifejezést, de most nem tudok jobbat. LOL. vagy WTF. ilyesmi. mindenesetre durva. íme a címzetes bizonyíték: nemcsak puskásöcsi a mijénk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése